Ubisoft Forward összefoglaló

Ubisoft Forward összefoglaló

Bemutatták, hogy milyen játékokon dolgoznak a francia kiadónál.

A szeptemberi Ubisoft Forwardon több nagy bejelentéssel és látványos trailerrel is készültek a közönségnek, ezek közül szeretnénk összeszedni a legfontosabbakat. Több meglepetés és ért minket a műsor alatt, de ne szaladjunk ennyire előre!

Először a Gods & Monstersről Immortals: Fenyx Risingra átkeresztelt produktumról láthattunk egy hosszabb trailert, ahol megcsodálhattuk a harmadik személyű akció-kaland játékot, ami leginkább egy görög mitológiába oltott Zeldának tűnik. A grafika elég rajzfilmes, világa változatos és a játékmenet is elég érdekes, és a december 3-ai megjelenésig már nem sokat kell rá várni. Ha valaki egy meseszerű, nyílt világú barangolásra vágyik, keresve sem találhat jobbat.

Ezt követte a Prince of Persia: Sands of Time Remake bejelentése, ami azt a neve is mutatja, a 2003-as klasszikus időmanipulálós platformer modernizált változata. A fejlesztők elsősorban vizuálisan szeretnék mai szintre hozni, új átvezetőkkel, textúrákkal, a népszerű játékmenethez csak azokon a pontokon nyúlnak hozzá, amik felett már kicsit eljárt az idő (homokja). Megjelenés 2021. január 21-én.

A Rainbow Six: Siege új szezonjának, a Shadow Legacy-nak a tiszteletére egy animációs kisfilmet kaptunk, főszerepben a továbbra is csak más játékokban vendégszereplő Sam Fisherrel, aki egyben a játék új támadó operátora is. Ezen kívül bejelentették, hogy az új generációs gépeken ingyen frissíthetünk a feljavított verzióra.

Ezt követte egy igazi meglepetés, a Scott Pilgrim vs. the World bejelentése, amely a 2010-es üsdvágd játék bővített kiadása. Megjelenés 2020 őszén.

Ezt követően hosszabban is elidőztünk az októberben megkaparintható Watch Dogs Legionnel, ahol bemutattak nekünk néhány példát a toborozható ügynökökből, a nem túl távoli jövőben játszódó akciójátékukból. A program különlegessége, hogy fiktív Londont benépesítő bármelyik NPC-t besorozhatjuk, ha úgy tartja kedvünk, szervezhetünk akár élemedett korú nagymamákból álló kommandót is az elnyomó rendszer megdöntésére. A megjelenés után valamikor az első rész protagonistája, Aiden Pearce is beköszön játszható karakterként, sajnos csak fizetős tartalom formájában.

Az utolsó nagy bejelentés a Riders Republic volt, egy extrémsportokra kihegyezett, nyílt világú versenyjáték. A bemutató alapján nagyjából úgy kell elképzelni, mint a Steep szteroidokat anyatejjel magába szívó nagytestvérét. Láttunk biciklitől elkezdve síléceken át siklóernyőig mindenféle alkalmatosságot. Kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki belőle. Megjelenés 2021. február 21-én.

Kapcsolódó cikkek
Epic Store: Ingyenes a Rising Storm 2 és az Abzu

Epic Store: Ingyenes a Rising Storm 2 és az Abzu

Két új játék ingyenesen letölthető az Epic Store kínálatából: az egyik a Rising Storm 2.: Vietnam című háborús játék, a másik az Abzu című vízalatti fantasy.
Elolvasom
Részletesebben is bemutatták az idei Call of Duty multiplayer játékmódját

Részletesebben is bemutatták az idei Call of Duty multiplayer játékmódját

A pörgős multi FPS szerelmesei idén sem maradnak új online játszótér nélkül.
Elolvasom
Megjelent a Marvel Bosszúállók játéka

Megjelent a Marvel Bosszúállók játéka

Bosszúállók, gyülekező!
Elolvasom
Érkezik a felújított Mafia trilógia

Érkezik a felújított Mafia trilógia

Végre valahára kiszivárgott, hogy mikor és milyen formában érkezhet majd a már beharangozott Mafia nevű játék felújított változata.
Elolvasom